Sponsrad Video: HBO – Fear The Walking Dead

 

The Walking Dead har många sett, så även jag naturligtvis. Detta är väl lite av en spinoff på den kan man säga, Fear of The Walking Dead, där vi får följa en “trasig” familj precis när de odödas apokalyps har sin början. Jag började titta på denna men har inte sett mer än ett par avsnitt, inte hunnit med helt enkelt. Jag gillar verkligen dessa, bra gjorda med mängder av spänning och nånstans även lite humor.

Grundhandlingen kan sammanfattas så här, ” De vardagsproblem som uppstår i mötet mellan två familjer där barnen präglas av bitterhet, verklighetsflykt och missbruk, får stå tillbaka när samhället börjar falla samman. Det är en obeveklig evolution där endast de starkaste överlever, och vår dysfunktionella familj måste antingen börja om på nytt eller bejaka sina mörkare sidor.”, och naturligtvis med en hel del zombies såklart. Jag kommer garanterat se ikapp mig så snart tiden finns, måste ju hålla koll på “mina zombies” som jag brukar säga där hemma.

 

Det finns ju dom som på allvar tror att något sånt här skulle kunna hända, just detta med levande döda zombies tror jag inte riktigt på men säkerligen skulle något liknande kunna hända. Nån pandemi som gör att världen som vi känner den helt enkelt rasar samman. Jag hoppas såklart vi slipper uppleva det men man kan ju aldrig vara säker. Nåväl, den som lever får se – dock inga zombies hoppas jag!

 

sponsrat inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *