Foto · 2019-12-27

K & K – Vinterbröllop med snöflax!

Innan jag visar ett par bilder vill jag bara ta detta med snöflax…Här i krokarna får vi ofta ett par omgångar med snö och vitt innan nyår, det är lite till och från. Snö och tö. I år, 2019, har det bara varit tö. Blött, grått, regnigt och ett par plusgrader. När jag lite plötsligt fick frågan om att fota ett bröllop på första advent höll jag mina båda tummar för att det skulle hinna komma lite snö. Det såg länge dystert ut, regn…dimma…regn..mulet…plusgrader…regn..grått..disigt.

Men så plötsligt, minusgrader! Snö? Snö! Jodå. Det kommer snö. Och därefter minusgrader. Det kommer ligga kvar!

Brukar säga till brudparen att jag brukar ha tur med vädret men frågan är om inte detta slår alla rekord. Det var ju den enda helgen med minusgrader och snö på backen under hela hösten/vintern 2019….

Så, är ni oroliga för om vädret kommer vara perfekt när ni gifter er – anlita mig som fotograf, då blir det toppen varje gång!

Hade även turen att få fotografera en gravid brud denna gången, det är inte så ofta det händer heller, tack för att jag fick vara med på ER DAG!

Nu är det snart 2020 och jag hoppas på fler härliga bröllop att fotografera, jag ser verkligen fram emot att höra ifrån er! Det är alltid en utmaning att fota bröllop men det finns nästan inga dagar som är så roliga, fyllda av kärlek och underbara personer!

Gott nytt år på er alla, tack till årets fina brudpar och jag hoppas träffa nya nästa år.