Foto · 2019-10-09

K & J – Bröllop, Årås kvarn

Årets sista bröllop är fotat? Har inga fler bokningar för 2019 iaf och det är synd för höst och vinter är underskattat. Det är ”unikt” och faktiskt en smula underskattat. Färger och kontraster är helt fantastiska under höst och vinter.

Visst. Bröllopsfester på sommaren med värme och allt är fint men sett ur min, som fotograf, vinkel är konstrasterna något bra.

Hur som helst, årets sista par var lite oroliga över att dom inte skulle bli bra på bild – jag tycker dom blev helt fantastiskt vacka, eller hur?

Miljön vid Årås Kvarn, det kan inte bli bättre. Jag fotograferar gärna där igen. Vart man än vände kameran fanns det fina bakgrunder och då var vi ändå inte inne i det gamla säteriet eller vad man kallar det…

Jaja, dyker det inte upp något vinterbröllop får jag väl summera 2019. Vilket år! Så många vackra och trevliga par jag mött! Stort tack till er alla – det är ni som gör detta så roligt! Era känslor, er kärlek och omtanke. Tack!

Jag måste tillägga att bröllopet koordinerades av Sanne och Tina, lifva.se, som jag varmt rekommenderar!