Foto · 2019-09-14

A & T – Bröllop i Dalsjöfors

Nu är sommaren över och jag har, kanske, lite mer tid att sitta vid datorn för att lägga upp bilder. Jag måste säga att dessa två och alla gästerna såg till att min dag som fotograf blev väldigt fin, det är minst halva nöjet att fota bröllop nämligen – att träffa alla dessa underbara människor! Jag hade kunnat göra detta varje helg faktiskt, nu är det väl tur att det inte är riktigt så ofta för jag vill ju gärna vara med mina små grabbar här hemma också men helt klart är detta en av livets små fina och goda kryddor!

Att jag dessutom lär mig saker hela tiden är ju inte heller så tokigt. Men även om jag trots allt börjar bli ganska rutinerad bröllopsfotograf så är inget bröllop det andra helt likt så det gäller att hänga med och se till att hjärnan är lika aktiv som kameran.

Är väldigt glad över att jag fick med brudparet ut när regnbågen plötsligt fanns där. Och att turen håller i sig vad gäller regn, det har regnat på bröllop denna sommaren men inte så det stört de viktiga momenten – vet jag kommer jinxa det nu men jag verkar föra tur med mig gällande nederbörden…