Foto · 2019-09-14

S & N – Bröllop vid Torpa Stenhus

Vilken dag!

Den hade i princip allt. Kärlek, skratt, sol, regn, gemenskap, känslor, humor. En sån där dag ni vet som man alltid vill ha. En dag som jag alltid kommer ha kvar i mitt hjärta.

Torpa Stenhus inklusive festlokal kan jag verkligen rekommendera, bra mat, trevlig personal och underbara omgivningar!

Ni som känner mig eller har följt mig ett tag vet ju att jag gillar det där som inte är perfekt, det där med känslan. Min enda önskan är att fånga känslan, det kan räcka med en bild för mig. Finns det en enda bild under en hel dag som har den, då är jag nöjd. För den här dagen har jag flera, inte alla är perfekta tekniskt sett men sen när är kärleken teknisk?

Nu har jag ”bara” ett bröllop kvar detta året men jag hoppas på fler nästa år, Eller varför inte fler i år, hösten är lång och den tidiga vintern är inte allt dum även om det blir ganska mörkt. Kärlek övervinner ändå mörker, det vet vi.