J & M – Bröllop i Mårdaklev

Jag har försökt att bara välja ut ett fåtal bilder men ändå blev det några extra som jag inte kunde låta bli att visa från den här underbara dagen i Mårdaklev. När jag åkte därifrån tänkte jag ”gode gud, det gick undan – hoppas jag fick några bra bilder…”. Ibland är inte tiden avgörande kan jag konstatera så här i efterhand.

Är alltid tacksam och glad över att få vara med och dokumentera bröllop och jag blir alltid lika glad när jag tittar tillbaka på bilderna och kan se kärleken, för det är hela poängen med att fotografera just bröllop – att försöka fånga kärlek på bild.

Hoppas ni gillar detta lika mycket som jag och att vi ses nångång framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.