Foto · 2019-07-13

H & K – Bröllop i Möne, Ulricehamn

Ännu en underbar dag. Mest tack vare brudparet såklart men även alla andra runt om kring, det är halva grejen med att fotografera bröllop – alla glada och fina människor! Återigen hade vi tur med vädret men snart har jag väl jinxat det så man står där i hällregn…

Ibland slår det mig, jag får faktiskt vara med och fotografera bröllop. Det är fantastiskt roligt och jag hoppas bara att jag lyckas visa hur fina och trevliga alla är, för det är min enda önskan. Jag själv tycker att alla brudpar är finare än vad vilken bild som helst kan ens visa men någonstans hoppas jag ju att det fastnar på bild.

Så, jag tackar alla jag har fått fotografera – det är en stor ära att få möjligheten och det värmer mitt hjärta att se all kärlek!

Den utvalda bilden är en som kom till av en slump, egentligen såg bakgrunden inte alls kul men vi tänkte att det kunde bli en cool kontrast…det blev en av mina favoriter!