Bebis och familjefoto.

Hade en väldigt trevlig stund när jag och min kamera fick träffa den här mysiga familjen, det var en smula kallt ute men solen visade sig i alla fall och det hör ju inte till vanligheterna så här års…

Har sagt det förut men jag borde bli bättre på att blogga men sen inser jag ju att jag har två barn under tre år och med allt vad det innebär. Men jag ska försöka för det är så mycket roligare att använda riktig kamera så att säga, även om mobilen är ruskigt bra den med.

Ha en fin lördag, det ska jag försöka ha!

2 thoughts on “Bebis och familjefoto.”

    1. Visst är det så. Men det blir väl tid för detta också vad det lider, det får väl vara lite längre mellan inläggen nu bara.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.