Bebis och familjefoto.

Hade en väldigt trevlig stund när jag och min kamera fick träffa den här mysiga familjen, det var en smula kallt ute men solen visade sig i alla fall och det hör ju inte till vanligheterna så här års…

Har sagt det förut men jag borde bli bättre på att blogga men sen inser jag ju att jag har två barn under tre år och med allt vad det innebär. Men jag ska försöka för det är så mycket roligare att använda riktig kamera så att säga, även om mobilen är ruskigt bra den med.

Ha en fin lördag, det ska jag försöka ha!

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Underbara bilder Mats! Jag bloggar inte heller så ofta. Livet händer och man prioriterar.

    • Mats

      Visst är det så. Men det blir väl tid för detta också vad det lider, det får väl vara lite längre mellan inläggen nu bara.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.